D
loading...

WELCOME TO STUDIO DALLA-VRANOS

Η ιστορία μας ξεκίνησε το 1978, όταν δημιουργήθηκε το φωτογραφείο Δάλλα στο κέντρο της Κοζάνης, αποκτώντας δυναμική παρουσία στο χώρο της φωτογραφίας και του βίντεο γάμου και βάπτισης. Αποτυπώνοντας στο χαρτί αναμνήσεις ζωής και διατηρώντας τις ακέραιες μέσα στο χρόνο, χτίσαμε σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού με τους πελάτες μας.

 “Making History in Wedding Photograph and Still Reinventing Our Tradition”

42 χρόνια μετά, η αγάπη κι η αφοσίωσή μας για την τέχνη της φωτογραφίας, παραμένει αναλλοίωτη. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία-και οικογενειακή πλέον παράδοση-στη φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση γάμου και βάπτισης, από το πρίσμα ωστόσο μιας φρέσκιας ματιάς και μιας σύγχρονης προσέγγισης. Η ανάγκη μας να εστιάσουμε στην ουσία του γάμου και της βάπτισης, τις πολύτιμες στιγμές και τα συναισθήματα που απορρέουν από αυτές, εκπληρώνεται μέσα από την αναγνώριση της διαφορετικότητας των πελατών μας, των αναγκών τους, καθώς και των υψηλών τους απαιτήσεων. Γνωρίζοντας τους πελάτες μας και κατανοώντας τις ανάγκες τους αλλά και το προσωπικό στιλ που χαρακτηρίζει τον κάθε έναν από αυτούς, αναπτύσσουμε μαζί τους μια οικεία και γνήσια σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας, με γνώμονα τη διαφύλαξη των πολυτιμότερων αναμνήσεων και στιγμών τους μέσα στο χρόνο.

Για μένα η φωτογραφία, κι ακόμη περισσότερο η φωτογραφία του γάμου, αποτελεί πάθος κι έμπνευση. Είναι αυτή η ανάγκη να αξιοποιήσω στο μέγιστο τη μοναδική ευκαιρία που μου δίνεται για να συγκρατήσω τη «στιγμή», μέσα από το φακό της φωτογραφικής μου. Είναι αυτή η πρόκληση να διακρίνω το «φως» μέσα απ’ τις στιγμές και τα συναισθήματα που εξελίσσονται γύρω μου και να τα απαθανατίσω στο χρόνο.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΡΑΝΟΣ
Director of Photography

Η δική μου προσωπική σχέση με τη φωτογραφία, ξεκίνησε φυσικά κι αβίαστα στο οικογενειακό φωτογραφείο στην Κοζάνη από πολύ νεαρή ηλικία. Έκανα ένα ενδιαφέρον διάλειμμα, ενώ σπούδαζα στην Αθήνα-τα καλοκαίρια όμως συνεχιζόταν αυθόρμητα καθώς επέστρεφα στην Κοζάνη και δούλευα ως φωτογράφος στους γάμους που αναλάμβανε το φωτογραφείο μας. Ωρίμασα κι εξελίχθηκα μέσα από τα σεμινάρια που είχα την τύχη να παρακολουθήσω σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λονδίνο από φωτογράφους-πρότυπα στην τέχνη της φωτογραφίας του γάμου, οι οποίοι αποτέλεσαν έμπνευση κι άλλαξαν σημαντικά τη μέχρι τότε φιλοσοφία και οπτική μου. Όταν πλέον επέστρεψα μόνιμα στην Κοζάνη, κι έχοντας διαμορφώσει το δικό μου προσωπικό στιλ στη φωτογραφία, ήμουν πια απόλυτα έτοιμος να μεταφέρω το πάθος αλλά και τις γνώσεις που απέκτησα στο «κάδρο» μου. Έτσι, έπειτα από τα δέκα τελευταία-και σημαντικότερα-χρόνια της πορείας μου στο χώρο της φωτογραφίας, όραμά μου είναι να συνεχίζω να εστιάζω, μ’ ένα βαθύ κι ουσιώδη τρόπο, βλέμμα και φακό στο ζευγάρι που έχω απέναντί μου. Να τους «κατανοώ» και να δημιουργώ μαζί τους εκείνη τη «στιγμή» που θα έχουν μπροστά τους και θα θυμούνται αυτούσια στο μέλλον. Κι αυτό να το πραγματοποιώ αναζητώντας το φυσικό φως και την «απαλότητα» που προσδίδει στις στιγμές. Στόχος μου είναι να συνεχίσω να φωτογραφίζω ανθρώπους που αγαπούν κι εκτιμούν τη φωτογραφία, όπως κι εγώ, χτίζοντας μαζί τους μια ζεστή και οικεία σχέση σεβασμού, η οποία θα μου επιτρέπει να «τιθασεύσω» το φως στις στιγμές τους και να το αποτυπώσω ολοζώντανα και για μια ζωή στο χαρτί.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Σακης Καλημερης
Videographer
Γρηγορης Τριβιαης
Videographer
Βικυ Γκιαουρη
Video editing coordinator
Σοφια Ευθυμιαδου
Album designer